Book en gratis sundhedspædagogisk inspirationssamtale

Gratis inspiration eller sparring

I forandringsprocesser, udviklingsprojekter eller i konkrete udfordringer, kan inspiration i form af sparring  med en ekstern person ofte være hjælp til at komme et skridt nærmere en løsning

Med en gratis inspirationssamtale  tilbyder jeg dig sparring på din konkrete udfordring, problem eller ide med udgangspunkt i min viden og kompetencer inden for innovativ og kreativ sundhedspædagogik.

Hvad kan du bruge en inspirationssamtale til?

Mulighederne er mange, og herunder er et par ideer til, hvad dit udgangspunkt måske kunne være for at booke en gratis inspirationssamtale.

  • Du har ideer til konkrete sundhedspædagogiske forandringer i dit team, afdeling eller organisation, men kunne bruge lidt på sparring på, hvordan du kommer videre med ideerne på bedst mulige måde.
  • I har startet et projekt indenfor det sundhedspædagogiske felt, men er gået lidt i stå og kunne bruge et par andre øjne og ører til at drøfte udfordringerne.
  • Du/I står med et ønske om at udvikle sundhedspædagogiske kompetencer og har brug for at drøfte, hvordan det kunne blive muligt for jer.
  • Du står med en helt konkret sundhedspædagogisk udfordring og har brug for sparring eller inspiration til, hvordan du kan løse den på en innovativ måde.

Hvor foregår samtalen?

Afhængigt af dit behov kan samtalen foregå over telefonen, ved et besøg hos dig eller hos os i Lyngby.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, vil det være en fordel at vide lidt om dine behov inden vi taler sammen. Svar derfor gerne på de spørgsmål du finder herunder og skriv også meget gerne kort om hvilken type inspiration du søger.

Book en gratis inspirationssamtale og få sparring til dine sundhedspædagogiske ideer eller udfordringer

Vær sød at udfylde formularen så jeg kan forberede mig

Her kan du få en gratis E-bog om sundhedspædagogik i praksis

..med 6 konkrete tips til at skabe mere deltagelse, dialog og handling i din undervisning

Og samtidig tilmelder du dig nyhedsbrevet , hvor jeg giver dig ny viden, tips, ideer, og tilbud om kurser direkte i din mailboks