Købsbetingelser

Købsbetingelser ved tilmelding til kurser

Din tilmelding

Tilmelding foregår via formularen på vores hjemmeside, www.innocate.dk eller ved direkte henvendelse på gitte@innocate.dk eller 28621462

Alle oplyste priser for kurser er eksklusiv moms.

Tilmelding til et kursus sker altid efter først-til-mølle princippet.

Efter din tilmelding får du tilsendt faktura, som du kan betale ved brug af bankoverførsel eller ved EAN-indbetaling.

Ved bankoverførsel skal du bruge følgende konto: Andelskassen Reg. Nr.: 9860, Kontonr.: 8730065788

Angiv venligst dit fulde navn og kursusnavn i kommentarfeltet.

Betalingsfrist ved benyttelse af bankoverførsel eller ved EAN-indbetaling er altid 30 dage, medmindre der er under en måned til kurset. I sådanne tilfælde er betalingsfristen 5 dage.

Rabatter

For at modtage en af vores rabatter skal dette godkendes af Innocate inden betaling. Forskellige rabatter kan ikke kombineres, dvs. du kan kun benytte én rabat per tilmelding.

Bliver du forhindret

Din tilmelding er bindende, og er derfor forpligtiget til at betale din kursusafgift. Bliver du forhindret i kurset med mindre end 1 måned til kurset, kræver vi 50 % i gebyr. Ved mindre end 14 dage til kurset giver vi ingen refusion. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt os da med information om, hvem der overtager din plads.

Aflyser vi

Ved Innocates aflysning af et kursus f.eks ved for få deltagere, giver vi dig besked omgående.

I tilfælde af aflysning refunderer vi det indbetalte kursusgebyr. Du vil dog få mulighed for at deltage i et andet kursus, hvis du ønsker dette.

Dine personlige oplysninger

Innocate forbeholder sig ret til at opbevare dine kontaktoplysninger. Oplysningerne anvendes primært til information vedrørende de kurser, som du har deltaget i og for at kunne sende dig invitationer til arrangementer, som kunne have din interesse. Du kan, til enhver tid, framelde dig denne mulighed.

Innocate’s rettigheder

Alle rettigheder til materialer – udleveret før, under og efter kurset -er beskyttet af loven om ophavsret og tilhører Innocate.

Her kan du få en gratis E-bog om sundhedspædagogik i praksis

..med 6 konkrete tips til at skabe mere deltagelse, dialog og handling i din undervisning

Og samtidig tilmelder du dig nyhedsbrevet , hvor jeg giver dig ny viden, tips, ideer, og tilbud om kurser direkte i din mailboks