Hvad hvis du kunne bruge mindre tid på daglig drift ... og få succes med dine mål!

Deltag i et års Change CoCreator™ Mastermind - en ny form for Netværk for skarpe hjerner - innovative ledere - der ønsker at gøre drømme og idéer til virkelighed ... FÅ MERE SUCCES ... I ÅR 

Borgerinddragelse er svært i en travl hverdag !

Du ikke bare tænker på at skabe inddragelse og forandring. Du vil det. Stor forskel.

 

Men måske oplever du, at blive holdt fast af daglig drift og manglende forståelse... Eller en manglende oplevelse af succes med de mål som du sætter dig.

 

Du ved dybest inde, at der er et mega potentiale, du vil bare så gerne skabe endnu mere nyt hos jer. Men står står ofte lidt alene.

 

Er det ikke tid nu?

 

Hvis du nikker lige nu, så er Change CoCreation™ Mastermind Netværk noget for dig !

Men en innovativ leder - som dig - oplever desværre ofte at løbe panden mod en mur fordi

 • Du er nytænkende, kreativ og ser mange muligheder.

 • Du har tårnhøje ambitioner -  også på dine medarbejders vegne. 

 • Du vil have et high performance team med et brugerinddragende mindset og en parathed til forandringer.  

 • Du prioriterer sundhedspædagogisk teamarbejde på tværs af faglighed højt.

 • Du er en ny leder, der mangler inspirerende sparring . 

 

Genkender du noget ? 

Er du klar til at tage en udfordring op ?

Du får nu muligheden til at lede dit team til et helt nyt niveau af sundhedspædagogisk inddragelse og samskabelse med borgerne - hvor de sammen går fra før næsten usynlige til nu meget synlige resultater, ved at alles unikke talenter, erfaringer og muligheder kommer mere i spil.

 

Forestil dig at det sker, fordi du i 1 år deltager i et anderledes mindblowing netværk... et Change CoCreation Mastermind ... hvor du sammen med andre innovative og visionære ledere kommer ud af komfortzonen ved at træde ind i et kreativt rum, hvor du for alvor går i dybden med dine strategiske tanker. Får nye metoder og inspirerende viden. Føler dig tryg. Bliver udfordret og støttet. Kommer af med frustrationer. Oplever succes.

 

Og forestil dig også den glæde, det vil give at opnå et nyt niveau af indflydelse, ledelse og succes?

 

Og derigennem kommer til at skabe en reel forskel !  

Du har så meget, du vil opnå. Og det er svært at vide, hvor du skal starte ..."

Hvad jeg har bemærket igen og igen, når jeg arbejder med medarbejdere og ledere i Sundhedscentre er, at så mange af dem har et vigtig mål om at gøre en forskel.

 

Og de føler bare i deres hjerte, at de er her for at gøre noget større og få større indflydelse.

 

Hvis du er, som mange af de ledere jeg møder, så har du også en vision om, hvilket slags sundhedscenter, du vil skabe. Du er drevet og føler dig lidt forpligtet til at tage de rette skridt til at skabe netop det specielle sundhedscenter, der virkelig gør en forskel bor borgerne.

 

Problemet er bare, at du har svært ved at få det til at ske på egen hånd. Og det kan føles, som at tiden bare drøner derudad, og hvor der ikke sker det helt store, ikk?

 

Det er fordi, det er virkelig svært at skabe forandringer i et sundhedscenter uden perspektiv og sparring fra nogen, der har taget den rejse eller er på den lige nu. Det er svært at komme i mål uden støtte fra andre, der kan inspirere dig på vejen med:

 

 • hvad du skal gøre
 • hvad du ikke skal gøre
 • hvordan du undgår de store fejl, der vil bremse dig og holde dig fra at nå dine mål

 

Og mest af alt have nogen, der kan se dig på en måde, du ikke kan se dig selv. Fordi nogen gange kan det være så svært at se sig selv, sin egen vision, og hvad din sande, unikke gave er i den forbindelse.

 

Det er en ’gamechanger’, når du har nogen, der er eksperter, erfarne og inspirerende i dit netværk.

 

Det er Change CoCreation™ i en nøddeskal !

Stærke ledere får ikke succes alene!

Tænk på alle de succesfulde virksomheder eller iværksættere du kender...

 

I dé virksomheder har alle direktører og ledere en mentor, et netværk eller advisory board. De har nogen til at lede dem, give visdom og rådgive dem om, hvad de kan gøre næste gang. 

 

At have den støtte har spillet en stor rolle i den succes de har. Flere nævner, når de taler om deres vej til succes, er det pga. mentorer, masterminds eller netværk. Deres succes har delvist været på grund af de mennesker, de har valgt at være omgivet af. Og på grund af deres eget drive. 

 

Jeg har selv brugt rigtig mange penge på mentorer og netværk i løbet af de sidste 5 år. Og alle pengene er givet godt ud. Fordi der kommer helt anderledes resultater, end jeg vil have fået alene, og det betaler sig ind igen og igen.

 

Det er så vigtigt for mig at lære af andre eksperter, der har opnået det, jeg gerne vil og være i netværk med ligesindede. Være sammen med andre, der kan inspirere og hjælpe mig videre med at nå mine mål. 

 

Jeg er sikker på, at du allerede nu er i et netværk. Gratis som betalte. Men nogen gange skal man stille sig selv spørgsmålet: ’Får jeg fuldt valuta for min tid /penge i det her netværk'? Får jeg dét ud af det, som jeg har brug for?

 

Jeg har fundet ud af, at de netværk, hvor jeg får mest ud af det, oftest er de betalte, hvor vi bliver guidet igennem en proces med nogle specifikke mål. Derfor er jeg også stoppet i andre netværk. De var tidspilde. Og det er dyrt når ens tid er knap. 

 

Som iværksætter er jeg stødt på mange andre iværksættere med drømme. Forskellen mellem dem der lykkes og dem, der drejer nøglen om, er, at dem der lykkes, har investeret i mentorer, coaching eller netværk.

 

Og at være leder med mange ideer er nok ikke så meget anderledes. Så hvem vil du være?

Undgå skuffelse og spildte kroner ved ’trial & error’ !

Uanset hvilke drømme og mål du har for dit sundhedscenter, er Mastermind Netværket utrolig værdifuldt. Faktisk kan du tænke på det som et middel til at undgå skuffelsen og omkostninger af ​​´trial & error´ i dit sundhedscenter. ’Trial & error’ kan koste så mange dyrebare kroner og frustrerede medarbejdere.

 

Nøglen er at finde de rette personer – et Mastermind – som du er på bølgelængde med. 

 

Nogen der

 • kender til dine udfordringer
 • forstår dine mål
 • har en anden viden
 • inspirerer dig
 • støtter vise dig i de nødvendige skridt

 

Men uden denne form for sparring, ideudveksling og support, i et netværk kan du til tider du dig usikker, fastlåst og spekulere på, hvad du nu skal gøre.

 

Og lige der, er der mange der opgiver.Bliver trætte. Får ikke skabt de nødvendige forandringer, der er så hårdt brug for i vores sundhedscentre. Får ikke hjulpet alle de mennesker, der har brug for dem – de innovative ledere.

 

Hvis du læser dette lige nu, genkender du sandsynligvis værdien af ​​at have det helt rigtige form for netværk. Tillykke! Du er allerede godt på vej til succes.

Sådan ser vores fælles rejse ud!

Et 7-Spots Mastermind forløb, hvor hvert trin består af 1 dagsmøde og 1-2 korte online catch-up-møder - spændt ud over 45-60 dage - og som er specielt designet til samskabelse i netværket. Og give dig værktøjer og færdigheder, der støtter forandring i praksis.  

Din udfordring, ... hvis du ønsker at tage den er ...

... at blive en Change CoCreator™ Master, der får tingene til at ske på en kreativ og samskabende måde, så medarbejdere og borgere føler sig set, hørt og forstået, så de ... skaber vedvarende forandringer!

Et 7-Spots Mastermind forløb der:

Tager udgangspunkt i processen, teorierne og metoderne bag Change CoCreation™

ALTID har fokus på det, der er vigtigst for dig og de andre deltagere

 

Har sit eget mål og proces med de handlinger, der er forbundet dertil.

 

Resulterer i 7 minitiltag i løbet af året. 

 

Giver tid til at gå i dybden med strategiske tanker. Få nye metoder og inspirerende viden. Blive udfordret af ligesindede. Have givende dialoger. Og gøre ideer levende.

 

Hele tiden bygger ovenpå det, du allerede får gennemført, hvilket støt og roligt fører dig frem mod dine store mål for det næste år.

Mod-hoejre-lille-pil

Det STORE overblik

Mod-venstre-lille-pil

(Da vi i alt, hvad vi laver har fokus på Co-Creation, vil det også være muligt løbende at ændre på indholdet, hvis Mastermindet ønsker at have fokus på et andet emne)

 • 1.Mastermind: Start med dig

  Find ind til din vision for den succes du vil skabe ... og lad den guide dig. 

 • 2.Mastermind: Din borgers 'superpower'

  Forstå essensen af din borgers muligheder og skab vedvarende resultater.

 • 3.Mastermind: Dit drømme-team

  Skab et high performance team med et fælles mindset og få samhørighed. 

 • 4.Mastermind: En funklende klar ledestjerne

  Undersøg sundhedscenters DNA og bliv skarp på værdier og kerneopgaver. 

 • 5. Mastermind: Forandringer der lykkes

  Få fokus på Change Co-Creations 5 dynamikker så umulige forandringer bliver mulige. 

 • 6. Mastermind: Epokegørende tiltag

  Udvikl innovative tiltag, der er super effektive, relevante og har borgeren i fokus. 

 • 7. Mastermind: Fængende kommunikation

  Kom ud over stepperne med ideer og budskaber alle kan forstå.

 

Så du får et 7-Spots Mastermind forløb med 7 fastlagte heldagsmøder, mindre lokal gruppe, privat sparring, online gruppe coaching og værktøjer, der hjælper dig til at gå fra udfordring til at komme i mål hurtigst muligt! 

 

Hvor godt vil det ikke lige føles at kunne støtte dine medarbejdere til virkelig at gøre den forskel, som de alle drømmer om ... så I alle kan få det job I elsker?

Dette er, hvad der er på tegnebrættet ...

1. MASTERMIND: START MED DIG !

Find ind til din vision for den succes du vil skabe ... og lad den guide dig

crop adventure-beauty-blonde-hair-725255

Undersøgelser viser, at det generelt kun er ca. 20% af forandringer, der lykkes. Og det er mange penge og resurser, der går tabt.

En af grundende er at sundhedscentre ikke er gode nok til få inddraget borgeren nok, både i udviklingen af tiltag, men også i selve tilbudene. Og så sker der ikke de ønskede forandringer. 

Så vi har desperat brug for, at der sker nogle helt fundamentale forandringer. Der er brug for nogle helt nye måder at gøre tingene på. Spørgsmålet er bare, hvad vil du gøre anderledes? Hvad kan du helt personligt tilbyde, så vi kan få løst denne udfordring. 

For at du har et krystalklar fokus for de næste 12 måneder, sætter vi i dette første Mastermind spot på alle de forskellige ideer, erfaringer, visioner, baggrunde og ekspertiser, der er i dette Mastermind Netværk.

Så målet med dette Mastermind er at finde helt ind til kernen af din vision og dine mål med borgerinddragelse ved at bruge Change CoCreation. Da det er dig, som skal lede den proces, er det dine unikke styrker, erfaringer, baggrund og personlighed, der reelt skal få det til at lykkes. 

Forestil dig nu, at når dine ledere og medarbejdere spørger dig, hvilke planer du har med sundhedscentret, så kan du på klar og motiverende måde fortælle om muligheder og mål, så de bliver nysgerrige og vil høre mere.

I de første 45 dage, i dette  Mastermind Spot, vil du: 

 • Vide helt præcis, hvad dit fokus, er for det næste år
 • Have identificeret de mest 'lavt-hængende frugter'. 
 • Kende dine egne Change CoCreator™ styrker, muligheder og faldgrupper.
 • Opleve ikke at stå alene, men være i et netværk som forstår dig 
 • Have et første overordnet indblik i Change CoCreation™ modellen. 

2.MASTERMIND: DIN BORGERS 'SUPERPOWER'

Forstå essensen af din borgers muligheder og skab vedvarende resultater

inFAMOUS™ Second Son_20140815172328

Andre undersøgelser viser, at borgere ofte oplever at de... på trods af, at mange professionelle mener at de er inddragende... IKKE bliver mødt, som de mennesker de er. Og ja, det kan være svært at have borgeren 100 % i fokus i en travl hverdag, de har jo alle forskellige aldre - køn - kompetencer - livshistorier - muligheder - idéer - mål …

Men to ting har de tilfælles... deres helt egen grund til at møde op. Og deres helt egen 'superpower' til at skabe forandringer. Og de to ting SKAL findes og SKAL  i spil for, at der i fællesskab kan blive skabt mulighed for forandringer... ellers vil intet lykkes.

Change CoCreation™ handler om de forskellige kompetencer, der indgår i samskabelsen … og derfor er det tid til at stille skarpt på borgeren som en Change CoCreator™. Og ikke bare en som skal inddrages. 

Så i dette Mastermind  finder du ind til borgernes forskellige drivkrafter. Og blive deres talsperson. En leder, der virkelig kender sine borgere, forstår deres behov, muligheder og adfærd, så I kan åbne dørene for imødekommende samskabelse med den enkelte borger.

Ved afslutningen af ​​2. Spot i Mastermind forløbet har du blandt andet:

 • En mapping af jeres forskellige ’kunde’ typers HVORFOR.
 • Indsigt i de behov, kompetencer, muligheder og udfordringer som dine borgere står overfor som Change CoCreator™ 
 • Kendskab til modellen PATH – Profiles of attitudes towards health

Og forestil dig lige næste gang en medarbejder står med en borger, der volder udfordringer, at du med dine nye indsigter har et kvalificeret svar på, hvad der skal til for at tilfredsstille og møde personen det rigtige sted ... lige i hjertet.  

3.MASTERMIND: DIT DRØMME-TEAM

Skab et high performance team med et fælles mindset og få samhørighed

adult-background-beard-941693

Mange sundhedsprofesionelle er frustrede. De arbejder både sundhedspædagogisk og borgerinddragende, men kommer nogle gange til kort i mødet med borgeren. Kommer ikke helt mål.  

Andre hænger fast i deres fagfaglighed. Ser udfordringer i at skal være kreative og samskabende. Og for nogle kan det være svært at frasige sig kontrollen og den professionelle magt. At ændre arbejdsvaner og kultur er for mange problematisk.

I dette Mastermind sætter vi fokus på nok den vigtigste brik -  den enkelte sundhedsprofesionelle, der aktivt skal ind og tage en både personlig, faglig og kreativ rolle i samskabelsen - som den  ’professionelle’  Change CoCreator™.  Og på hvordan du som leder kan støtte op  om disse forudsætninger.

Så i dette Mastermind er udfordringen at skabe et dynamisk high- performance team af medarbejdere med et fælles mindset. Dette gør du ved at have fokus på hvilke personlige styrker, fagligheder, kompetencer, færdigheder og mindset dine medarbejdere skal have for, at kunne være samskabende teamplayer - i samskabelse med kollegaer. Og med borgeren.

Efter endt Mastermind står du med:

 • En mapping af dine medarbejders Change CoCreator™ profiler
 • Indsigt i medarbejdernes behov, motivation, muligheder og udfordringer ved inddragelse af borgeren 
 • Ideer til hvordan du i dagligdagen kan løfte den enkelte medarbjeder.  

Ville det ikke være skønt, at have et team, der på tværs af faggrænser har en fælles kultur med et mindset, og som støtter op om din vision og ideer. Og som først og fremmest også er mennesker, der møder mennesker.

4. MASTERMIND: EN FUNKLENDE KLAR LEDESTJERNE

Undersøg sundhedscenters DNA og bliv skarp på værdier og kerneopgaver

adventure-attraction-beautiful-604895

I mange sundhedspolitikker – cirkulærer – strategier bliver der brugt mange diffuse termer som 'borgerinddragelse', 'styrke borgerens kompetencer', 'fremme sundhed hos alle' etc. Ord som er til fri oversættelse

Mange ledere kæmper derfor ofte med, at kerneopgaven sjældent står frem som en lysende stjerne for alle, og at den derfor er svær at lede ud fra.  Så sker det, at alle har en mening … ofte deres egen … om, hvad stedets kerneopgave er. Alt afhængig af den enkelte medarbejders faglighed og arbejdsopgaver. Og det er et problem, for hvad betyder det  i praksis i mødet med borgerne? 

I tidligere Mastermind fandt vi DIN ledestjerne - dine mål - … men dem kommer du ikke langt med, hvis ikke de kan forenes med sundhedshusets grundlæggende DNA – jeres værdier og kerneopgave.

I dette Mastermind skal du stille skarpt på jeres værdier, kerneopgaver og de udfordringer, du oplever i det daglige, så du får skabt en lysende og klar ledestjerne, som du kan lede dit team efter, og som giver mening for medarbejderne, så de kan bruge den som pejling i det daglige.   

Efter samskabelse med dine Mastermind kollegaer har du, hvad du skal bruge til at:

 • Gøre jeres kerneopgave til en super funklede ledestjerne, alle kan følge
 • Se på jeres kerneopgave ud fra 3 grundlæggende perspektiver
 • Arbejde med begreber som 'Brugerinddragelse', 'Sundhedspædagogik', 'Change CoCreation™', 'Self-management' m.m.   

Lyder det ikke bare supertiltagende  ...at have en fælles ledestjerne med en klar kerneopgave, der kommer til udtryk i jeres daglige arbejde ved, at alle går i samme retning, I har nu en klar kommunikation sammen og en bevidsthed om en fælles DNA?

5.MASTERMIND: FORANDRINGER DER LYKKES

Få fokus på samskabelsens 5 dynamikker så umulige forandringer bliver mulige

art-creative-design-36759

I dette Mastermind tager vi hul på selve Change CoCreation’s fem vigtigste dynamikker: Relation, Proces, Kommunikation, Nytænkning og Handling og hvordan du kan bruge dem i praksis, hvor målet er forandring. Nye måder at gøre tingene på.

Vi kan vist godt blive enige om, at forandringer og vaner er noget af det allersværeste, vi mennesker kan ændre, både hos os selv, men især også når det gælder andres vaner og deres parathed til forandring.

Men som leder står du hele tiden i den situation med dine medarbejdere. Store forandringer. Små forandringer. Nogle er med dig. Andre stejler.

Ligesom dig, kan dine medarbejdere også rende panden mod en mur i mødet med borgerne. Og hvor pres skaber modstand, bliver jorden derimod gødet med kreativitet, involvering og kommunikation.

Så derfor skal du tænke nyt og anderledes. Og du skal turde.

Så nu er din udfordring – hvis du ønsker at tage den – at få styrket dine egne kompetencer i forhold til at blive en Change CoCreator Master, der har et så godt indblik i Change CoCreations forskellige dynamikker, at du sammen med dine medarbejdere kan skabe organisatoriske forandringer og designe tiltag, hvor samskabelse bliver mere end borgerinddragelse. 

Ved afslutningen af dette Mastermind :

 • Har du overblik over de 5 dynamikker i samskabelse
 • Kender til forskellige teorier bag Change CoCreation bl.a adfærdsdesign, motivation, sundhedspædagogik
 • Indsigt i Change CoCreation ledelse og dets muligheder
 • Konkrete ideer til, hvordan du i dagligdagen samskaber forandringer  

6.MASTERMIND: EPOKEGØRENDE NYE TILTAG

Udvikl innovative tiltag, der er super effektive, relevante og har borgeren i fokus

Concept of idea and innovation with paper ball

Hver 5. voksne dansker lever med mindst én kronisk sygdom. Nogle af dem bliver dine ’kunder’. De får ofte et 8-12 ugers rehabiliteringsforløb, hvor de skal nå at erkende at de har en sygdom, vide hvad sygdommen gør ved dem og så lige ændre livsstilsvaner… kort sagt de skal lære at tage vare på sig selv.

Men mange borgere kommer desværre ikke i mål. Oplever ikke den succes, For ofte bliver de mødt med en One-Size-Fits-All tilgang. 

Men hvordan undgår vi One-Size-Fits-All, når vi ved at alle har forskellige udfordringer, muligheder og behov.

Hvordan udvikler vi nye tiltag ?

I dette Mastermind har vi fokus på hvad er det for tiltag dine borgere har behov for, strukturelle krav og hvordan du gennem kreative metoder kan udvikle nye sundhedspædagogiske tiltag med fokus på nytænkning.

Så i dette Mastermind bruger du alle dine nye indsigter til at stille skarpt  på jeres tilbud og får dem set efter i sømmene. Bagefter udvikler du, ved at bruge al din ny viden, kreativitet og nytænkning, nye innovative tiltag, der sparker r.. der giver både dig, dit team og borgerne succesoplevelser.

Ved afslutningen af dette Mastermind har du

 • En række ’design-principper’ og kriterier for nye produkter
 • Strukturerede kreative metoder til udvikling af nye ’produkter'
 • Indblik i hvordan anerkendte innovationsmetoder som Design Thinking og Service Design kan være startskuddet til nye tiltag  

 

Kan du se det for dig, at nu sker det … dine drømme om nye måder at møde den enkelte borgers behov går i opfyldelse … at du nu har konkrete værktøjer til at gøre det i praksis.

 

7.MASTERMIND: FÆNGENDE KOMMUNIKATION

Kom ud over stepperne med ideer og budskaber alle kan forstå 

Hand draw a line from A straight to the point B

Mange nationale mål er svære at nå i praksis. Mål som at skabe sammenhængende forløb, styrke indsatsen for borgere med kronisk sygdom og fokus på ulighed i sundhed. Nemme mål på papiret, men svære i praksis. Og det hele starter hos jer.

Et af de første skridt til at komme i mål, er at have klokkeklare budskaber til andre om jeres Hvorfor, Hvad og Hvordan. For hvis andre kender til dem, så ved de også hvilke værdi I kan give dem. Hvordan det kan støtte dem i deres arbejde. Hvordan det kan støtte dem i deres dagligdag. For som i alle andre sammenhænge tænker mennesker ubevidst  ’What’s in it for me? Og for at forstå det, skal budskabet komme ud knivskarpt.

I årets sidste Mastermind har vi fokus på Kommunikation i ChangeCoCreation og hvordan vi på gennem inspirerende kommunikation kan skabe forskellige typer af forandring

Din sidste udfordring er at blive skarp på, hvordan du med marketingsøjne på en kreativ måde kan bruge nye marketing- og salgsstrategier til at få solgt dine budskaber -  på en inspirerende, oplevelsesrig og forståelig måde til f.eks andre internt i kommunen, så I sammen kan få  sat spotlys på sundhed på tværs i kommunen - til vigtige tværsektorielle partnere, så borgerens rejse igennem forskellige sektorer bliver så gnidningsløs som muligt ... Eller til borgerne, så de ser værdien i jeres tilbud og tiltrækker ALLE, der har behov for jeres støtte... og til at bruge metoderne i praksis til at skabe dialog, der skaber oplevelser fremfor information.

Ved afslutningen af dette Mastermind har du

 • et mindset der altid tænker 'What's in-it for them'
 • nye måder til hvordan du får 'solgt' dit sundhedshus' vision og budskaber 
 • en 5-trins strategi for hvad du gør i praksis 
 • en plan for hvordan I bliver mere synlige 

Forestil dig, at I har et sundhedscenter som er så synligt for alle – medarbejdere, politikkere, samarbejdspartnere og borgere – at sundhedsfremme får ekstra fokus og derved kommer til at gøre store forskelle for alle. 

Det får du også med ...

Change CoCreation Mastermindet er meget mere end en netværk med en møderække ... du får også ...

✔️ 7 hele dage til fordybelse - spredt ud over et år - med fastlagte datoer.

 

✔️ Sætte Spot på 7 forskellige udfordringer.

 

✔️ Et Mastermind Netværk af innovative og fremsynede ledere af sundhedshuse.

 

✔️ 7-10 x 1 times online gruppe catch-up og sparring faciliteret af sundhedsinnovatør Gitte Engelund.

 

✔️ Alle møder bliver video-optaget så mulighed for at se det senere, hvis man bliver forhindret  

 

✔️ 1/2  times gratis privat coaching før og efter forløb med sundhedsinnovatør Gitte Engelund.

 

✔️ Lokalt og lille netværk med max. 8 deltagere. Med mulighed for at besøge andre sundhedshuse og blive inspireret.

 

✔️ Privat online forum, hvor Mastermindet kan stille spørgsmål til hinanden og til Gitte 

 

✔️ En samlet Change CoCreator Team profil for eget team 

 

✔️ Adgang til online Change CoCreation materialer fra gang til gang.

Tøv ikke

Hør om pris, datoer og ledige pladser i vores næste Change CoCreation Mastermind nær dig - og vær med til at revolutionere borgerinddragelse!

Læser du stadig?

Hvis du stadig læser, så tror jeg, det er fordi, du synes at et Mastermind Netværk lyder helt vildt spændende! Og måske lige mangler den sidste klarhed før du tilmelder dig !

Stadigvæk i tvivl om et Change CoCreation™ Mastermind er noget for dig?

Jeg forstår, hvad det kræver for at kunne tage sådan en beslutning om at deltage i endnu et netværk, og vil derfor forklare, hvorfor jeg mener at Change CoCreation™ Mastermind kunne være det, du leder efter lige netop nu for at kunne komme videre.

 

Jeg ved jo også, hvem jeg har tænkt at dette Mastermind netværk kunne være for. Så læs videre, så du kan træffe den rigtige  beslutning.

 

Det første, dette Change Cocreation Mastermind er, er en helt ny form for netværk, der bygger på engagement. Og nytænkning. Og tid til fordybelse. Og et stort ønske om samskabelse. 

 

Du skal også være klar til at forpligte dig i dette Mastermind over de næste 12 måneder, og prøve at gøre det, det kræver i dit sundhedscenter, så vi i fællesskab kan skabe de resultater, som du drømmer om. Jeg vil ihvertfald gøre alt det jeg kan, for at støtte til at få succes.

 

Vores mål for dig er at få skabt en kultur og mindset, der gør at dine medarbejdere bliver et high performance team, der får jeres borgere til at opleve succes og mod til de forandringer, de står overfor.

 

Den næste ting, som er vigtig, er et ønske om at gøre en forskel. At du vil gøre en indsats og påvirke andre folks liv. Hvis du tror på, at gennem samarbejde og forståelse for hinanden kan vi skabe forandringer, der gør en forskel, så er dette nye netværk, det helt rigtige fællesskab og forløb for dig. 

 

Og endelig er Change CoCreation Mastermindet for dig, hvis du ønsker effektivitet og fremdrift.

Jeg vil ikke lyve for dig. At skabe forandringer er svært. Og det er endnu sværere at gøre på egen hånd uden et netværk af kloge, innovative personer, som stiler efter samme mål. Og hvor man sammen kan gøre det, der skal til.  

Det er naturligvis dyrere at være med i et faciliteret netværk med klare mål end et selvledet mere ad-hoc netværk, men de resultater, vi kan skabe sammen, kan heller ikke sammenlignes.  

Hvis du på den anden side ikke tror på, at man kommer længere ved at bruge hinandens kompetencer, at man bliver mere kreativ og nytænkende sammen … så er dette Change CoCreation™ Mastermind slet ikke noget for dig.