Kundereferencer

Læs her hvordan andre oplever samarbejdet med Innocate

“..dynamisk undervisningsform og god til at implementere teori til praksis..”

“..dynamisk undervisningsform og god til at implementere teori til praksis..”

Region Hovedstaden har benyttet Gitte Engelund som underviser i to forskellige sundhedspædagogiske kompetenceudviklingsforløb. Et forløb med fokus på uddannelse i at bruge sundhedspædagogiske værktøjer fra Stenos værktøjskasse og bog ”I balance med kronisk sygdom”. Samt et forløb med patient empowerment hvor deltagerne har været undervist i brugerdreven innovation.

 

Gitte Engelund er vidende og kompetent, hun har en dynamisk undervisningsform og vi oplever hun er god til at implementere teori til praksis i undervisningen. Hendes kompetencer er baseret på et teoretisk forskningsgrundlag, og vi finder, at værktøjskassen til patientuddannelse giver vores personale den ønskede kompetenceudvikling.

 

Gitte har gode perspektiver på, hvordan man som professionel kan rumme dialogen med mennesker, der har det svært.

 

Dorte Jeppesen
Chefkonsulent
Region Hovedstaden
Center for HR
Efteruddannelse og kompetenceudvikling

“..Vi har fået det nødvendige overblik over den process vi er i og skal igennem..”

“..Vi har fået det nødvendige overblik over den process vi er i og skal igennem..”

Med sundhedspædagogiske øjne og kreative metoder, har Gitte Engelund inspireret os til at komme på sporet i processen for at kunne udvikle et patientuddannelsesforløb.

 

Resultatet har været at vi som arbejdsgruppe, har fået et større visuelt overblik over alle de nødvendige elementer og mål for undervisningskonceptet. Som gruppe tænker vi nu mere ens om, hvad opgaven indeholder, og det giver et bedre udgangspunkt for processen.

 

Gitte er energisk, imødekommende og har en god indlevelsesevne i den arbejdsplads vi er, og opgaven har tydeligvis været omfattet af tid til forberedelse. Vi har på meget kort og intens tid, nået rigtig meget.

Lise Jarnbye
Specialeansvarlig fysioterapeut
RehabiliteringsCenter
PTU – Livet efter ulykken

” ..Det er blevet mere tydeligt, hvordan vi skal arbejde videre..  “

” ..Det er blevet mere tydeligt, hvordan vi skal arbejde videre.. “

I Region Nordjylland har vi et mål om at udvikle en sundhedspædagogisk uddannelse på tværs af region, kommune og almen praksis.

 

Som arbejdsgruppe oplevede vi, at det var svært at få taget hul på processen og få sat ord på, hvad vi gerne ville have som mål og indhold. Gitte Engelund har hjulpet os med at facilitere en process, som har vendt en situation fra at være uoverskuelig og uafklaret, til at vi nu er kommet i gang. Vi er blevet mere afklaret, og det er blevet mere tydeligt, hvad formål og udbytte skal være.

 

Gittes store viden og kendskab til hele det sundhedspædagogiske område, samt hendes engagement og kreative ideer, har været afgørende for der, hvor vi er nu.

 

Marianne Vendelbo Johansen
Sundhedsfremmekonsulent
Region Nordjylland
SUNDHED & SAMMENHÆNG

“..Gitte har fået os til at tænke anderledes..”

“..Gitte har fået os til at tænke anderledes..”

Vi har brugt Gitte Engelund til en intern temadag for alle ergo- og fysioterapeuterne i Træningsenheden. Gitte fik sat fokus på en række touchpoints i vores daglige arbejde og stillede spørgsmål, som gav anledning til at tænke anderledes i den måde, vi arbejder med sundhedspædagogik i dagligdagen.

 

En særlig positiv oplevelse var, at Gitte var i stand til at se på vores afdeling med borgerøjne istedet for vores terapeutøjne, som gav os nye vinkler. Vi har været glade for samarbejdet, som også imponerede med et meget grundigt forarbejde. Det var tydeligt, at Gitte havde gjort et stykke arbejde for at sætte sig ind i vores situation.

 

Lise Lock Berthelsen
Ergoterapeut
Klinisk underviser i ergoterapi
Udviklingsergoterapeut
Træningsenheden
Frederikssund Kommune

Skal jeg også hjælpe dig, dit team, din afdeling eller jeres organisation?

Her kan du få en gratis E-bog om sundhedspædagogik i praksis

..med 6 konkrete tips til at skabe mere deltagelse, dialog og handling i din undervisning

Og samtidig tilmelder du dig nyhedsbrevet , hvor jeg giver dig ny viden, tips, ideer, og tilbud om kurser direkte i din mailboks