Dette website er ejet af:

Innocate v/Gitte Engelund

Klausdalsbrosvej 601 2750 Ballerup
CVR: 35759360
Mobil: 28621462
Mail: gitte@innocate.dk

Jeg, Gitte Engelund er den ansvarlige hos Innocate omkring sikker persondatabehandling.

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning – herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Denne persondatapolitik gælder for alt, jeg får om dig, når du:

  • Bruger innocate.dk
  • Sender mail til mig
  • Skriver til mig via sociale medier

Hvilke persondata gemmer jeg?
Jeg gemmer kun de personlige data, vi har brug for i dagligdagen. Og ikke personfølsomme data som økonomi, religion, sygdom etc. Det vil sige almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, titel, arbejdssted, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Det er for eksempelvis for at

  • kunne kontakte dig med henblik af levering af mine produkter og ydelser
  • du kan deltage på et kursus, som du har tilmeldt dig
  • du kan få svar på spørgsmål som du stiller
  • kunne lave en faktura til dig
  • inspirere dig via mit nyhedsbrev, som du har tilmeldt dig
  • kunne give en god kundeservice
  • lave online markedsføring på f.eks på Facebook og LinkedIn


Hvorfor gemme data?

Det er nødvendigt for mig at opbevare disse oplysninger på grund af:

  • Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter.
  • Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • Så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.

Jeg gemmer ikke data længere end højst nødvendigt. Nogle data er jeg dog nødt til at gemme i op til fem år – eksempelvis de informationer, der står på mine fakturaer.

Hvilke persondata deler jeg med andre?
Når du surfer på mit website, bliver der samlet anonyme data om brugen. De data bliver delt med Google Analytics.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, bliver dit navn og din mailadresse delt med Campaign Monitor .


De personoplysninger som jeg behandler

Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve og derfor ikke følsomme data om dit helbred, din økonomi, din religion etc.


Hvor får jeg dine data fra?

Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Direkte fra dig i forbindelse med kurser og foredrag.
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.
  • Mine databehandlere er Campaign Monitor


Hvem passer på dine data for Innocate
?
Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • Campaing Monitor til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.
  • Dinero til håndtering af fakturaer
  • Enalyzer til håndtering af mailadresser i forbindelse med spørgeskemaer
  • Zoom i forbindelse med deltagelse i onlinemøder
  • Surftown i forbindelse med mail-korrespondance
  • Pipedrive til kundekartotek

Hvad gør du, hvis du vil have dine data slettet?
Du har ret til at få data slettet eller rettet. Kontakt mig, så sørger jeg for at ordne det hurtigst muligt.

Så ønsker du ikke længere, at jeg må bruge dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse brugen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en besked herom til ovennævnte e-mail-adresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til brug af din e-mail-adresse  i forbindelse med mine nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

 

Cookies

  • Innocate bruger funktioner, der anvender cookies til at indsamle anonym information om brugen af dette website.
  • Cookies gemmes på din computer, mobil eller lignende. Det indebærer, at mit statistikprogram kan tælle, om besøgende er førstegangsbesøgende eller tilbagevendende gæster.
  • Cookies kan ikke indeholde skadelig kode. Eksempelvis virus.
  • Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (det varierer efter type), men de fornys under hvert besøg.
  • Du kan både blokere for cookies og slette dem.

 

 

Her kan du få en gratis E-bog om sundhedspædagogik i praksis

..med 6 konkrete tips til at skabe mere deltagelse, dialog og handling i din undervisning

Og samtidig tilmelder du dig nyhedsbrevet , hvor jeg giver dig ny viden, tips, ideer, og tilbud om kurser direkte i din mailboks