Forandringer er noget af det sværeste, vi mennesker kan stå over for !


Velkommen til Innocates Univers

Jeg arbejder med sundhedsinnovation og sundhedspædagogik på flere niveauer og med forskellige indgangsvinkler til mine kunders forskelligartede behov og udfordringer. Jeg kalder det Innocates Univers.

Hvilke udfordringer har du brug for hjælp til?

På siden herunder finder du 3 forskellige spørgsmål, som kan vejlede dig til hvilket område i Innocates Univers, der matcher dine specifikke behov og udfordringer, og hvilke løsninger jeg tilbyder, som kan hjælpe dig.

Selvom du ingen konkrete udfordringer har lige nu, kan du lade dig inspirere af, hvordan jeg på forskellige måder arbejder med sundhedsinnovation og sundhedspædagogik.

Måske har du alligevel et behov, som du ikke vidste at du havde.

Brugerinddragelse


Har du behov for at kende dine brugere endnu bedre og skabe nye sundhedspædagogiske tiltag, hvor brugeren kommer i mere centrum?

Jeg har en brugerdreven innovationstilgang, Design Thinking, hvor man gennem empati med brugerne finder ud af, hvilke problemer og udfordringer brugerne oplever. Dette er vigtigt at gøre for at kunne komme med konkrete løsningsforslag.

Jeg udfører interviews, observationer og workshops for at få et indblik i brugernes verden. Derefter analyserer jeg, hvad jeg har hørt og set. Jeg identificerer, hvordan situationen ser ud fra deres side, og hvad deres behov er i forhold til udfordringen. Gennem struktureret kreativitet kommer vi sammen frem til idéer og løsninger. Idéerne bearbejder vi til et sundhedspædagogisk koncept.

Sammen udvikler vi nye sundhedspædagogiske koncepter og metoder, der møder brugerens sundhedspædagogiske behov, og som har et teoretisk fundament.

Du får en model eller plan for det fremtidige, daglige sundhedspædagogiske tiltag. Et tiltag som netop støtter brugernes udfordringer, og tilfredsstiller deres sundhedspædagogiske behov, ved at møde dem lige præcis hvor de er.

Sundhedspædagogisk kompetenceudvikling


Har du behov for inspiration til, hvordan I kan opbygge sundhedspædagogisk kapacitet hos jer?


Jeg har særlig ekspertise i at opbygge lokal faglig innovativ sundhedspædagogisk kapacitet ved at målrette undervisning og træning til specifikke målgruppers behov.

Jeg hjælper jer til at blive kompetente til at arbejde sundhedspædagogisk med dialogbaseret undervisning, samt kende til jeres egne styrker og svagheder.

Jeg underviser i innovation og sundhed sådan, at I automatisk tænker i at bruge innovation og sundhedspædagogik i dagligdagen. I bliver i bedre stand til at se og møde jeres brugere, og derved støtte dem til vedvarende sundhedsfremmende forandringer.

Jeg tilbyder temadage, holder oplæg, kører skræddersyede sundhedspædagogiske forløb, superviserer og faciliterer workshops.

Viften af emner er bred; teoretisk og praksis sundhedspædagogik, empowerment, dialogværktøjer, innovation, design thinking, kreativitet, brugerfokus, kompetencer, høretab og mange flere emner.

Fra Idé til Handling

Har du behov for sundhedspædagogisk indsigt og sparring for at kunne lægge den rette nye interne sundhedsfremmende strategi?

Jeg kombinerer brugerindsigt med viden om sundhedspædagogik, innovation, kommunikation, motivation, handling og forandring. En kombination der kan være essentiel i strategisk planlægning.

Gennem sparring hjælper jeg med at definere klare muligheder for nytænkende intern sundhedspædagogisk forandring, der kan bruges direkte i den strategiske beslutningsproces.

Jeg hjælper med eksperthjælp til at komme fra en god idé på tegnebrættet til et konkret projekt i mål.

Gennem facilitering hjælper jeg med fremgang i projektets forskellige processer. Fra den svære definering af formål til den praktiske implementering.

Jeg giver indspark på sundhedspædagogik og innovation, der hvor I har et behov.

Skal jeg også hjælpe dig, dit team, din afdeling eller jeres organisation?

Her kan du få en gratis E-bog om sundhedspædagogik i praksis

..med 6 konkrete tips til at skabe mere deltagelse, dialog og handling i din undervisning

Og samtidig tilmelder du dig nyhedsbrevet , hvor jeg giver dig ny viden, tips, ideer, og tilbud om kurser direkte i din mailboks