Søger du en Temadag eller et Oplæg?

Så du bliver endnu dygtigere ...   og motiveret til at skabe forandringer, og hver dag går hjem med en følelse af, at have gjort en stor forskel den dag

C3™ Temadage og Oplæg er for jer, der vil have mere ud af jeres arbejde - og for virksomheder, der ved, at de fortjener bedre

C3™ er min række af temadage og foredrag til faglig udvikling for medarbejdere og ledere. Lad mig hjælpe jer med at blive glade, selvsikre og nytænkende - og hjælpe jer med at blive ressourcestærke Change CoCreators, som alle vil være omkring.

Oplæg Temadage Workshops

C3™ + Change CoCreation Model

Er du i tvivl om, hvordan du bedst arbejder sammen i en tværfaglig gruppe? Hvad du kan byde ind med, og hvordan du skiller dig ud fra de andre? Eller er du i tvivl om, hvordan du bedst sammensætter det bedste team, og får skabt resultater med det samme?

C3™+ Chance CoCreation™ modellen er til dig, der er interesseret i det helt nye inden for brugerinddragelse. Det er til dig, der er klar til at sætte alle sejl til for at opnå de resultater på brugerinddragelse, som I har sat jer, og som I indtil nu ikke har opnået. Det er til jer, der er klar til at lave store forandringer, blive klogere, og som er klar til at tage det helt rigtige skridt hen imod succesfuld brugerinddragelse.

Dette kan du forvente i Innocates C3™+ Change CoCreation™ modellen:  

 • Du vil her få indblik i den helt nye cutting edge videnskab bag Change CoCreation™, der hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale.
 • Du vil desuden blive selvsikker i din egen værdi og vide præcis, hvor du har dine team members. Hvordan I supplerer hinanden, og hvordan I kan støtte hinanden for bedre brugerinddragelse. 
 • Du vil blive i stand til helhjertet at møde brugerne, at forstå dem og deres problemstillinger, og vide, hvordan du håndterer dem, fordi du har en grundlæggende forståelse for, hvordan du tilgår dem. 
 • Du vil desuden være i stand til at skabe lige præcis de teams, som vil skabe de bedste resultater, og dermed skabe rammerne for bedre arbejdsvilkår, glæde og selvsikkerhed blandt alle dine kollegaer.
 • Desuden vil du have forståelse for, hvordan du skaber de bedste oplevelser for dine brugere, der vil blive inspirerede, føle sig set og blive i stand til at skabe bevidste forandringsskabende handlinger.

C3™ + Personlig CoCreator

Ved du hvad din brugers Why er? Ved du, hvordan du aflæser dem og deres situation? Og ved du, hvordan du kan blive deres vigtigste inspirationskilde?

C3™+ Personlig CoCreator er til dig, der vil forstå, hvordan du tilgår dine brugere, og hvordan I i sammen skaber forandringer.

Dette kan du forvente at få ud af Innocates C3™ +Personlig CpCreator:

 • Du vil få styr på teorien og vide hvordan du bruger Det Balancerede Menneske - så du selvsikkert kan identificere brugernes behov og deres WHY.
 • Du vil komme til at føle dig hjemme i adfærdspædagogik og altid være sikker i, hvordan du bruger det.
 • Du vil kunne møde brugerne på deres præmisser.
 • Du vil blive i stand til altid at forstå brugernes situation, og hvordan det påvirker deres hverdag. Så du kan inspirere til motivation og vejlede dine brugere henimod bevidste og forandringsskabende handlinger.

C3™ + Faglig CoCreator

Er du en kommunikatør og leder, der har svært ved at se, hvordan du bedst kan motivere dine brugere? Og føler du, at du mangler noget grundlæggende viden?

C3™+ Faglig CoCreator er til dig, der vil blive mere bevidst om dine egne styrker, udfordringer og muligheder. Det er til dig, der allerede ved, at god kommunikation starter ved dig.

Dette kan du forvente at få ud af Innocates C3™+Faglig CoCreator:

 • Du vil blive bevidst om din egen rolle som fagperson, og hvordan du kan bruge den konstruktivt i mødet med dine brugere.
 • Du vil være i stand til at udnytte dine personlige og faglige kompetencer, så du kan gøre den forskel du brænder for.
 • Du bliver introduceret til konkrete metoder og værktøjer, som du altid kan bruge i mødet med dine borgere.
 • Og så vil du blive refleksiv og analytisk overfor din egen rolle i mødet, så du bliver i stand til at tilpasse dig hen ad vejen.

C3™ + Hands On

Er du allerede bekendt med mange metodiske fremgangsmåder, og har du stort kendskab til teori? Men har svært ved at omsætte det til praksis, når du møder dine brugere?

 

C3™+ Hands on er for dig, der ønsker at forbedre 1:1 samtaler og gruppeforløb, så du møder den enkeltes behov, muligheder og læringsstil.

Dette kan du forvente at få ud af Innocates C3™ +Hands on: 

 • Du vil selvsikkert kunne planlægge og afvikle inspirerende samtaler og forløb efter pædagogiske, didaktiske og praktiske overvejelser.
 • Du vil altid have en fælles rød tråd for øje og vide, hvordan I skaber den gennem visuelle skabeloner.
 • Du vil kunne bruge forskellige værktøjer til forskellige formål, målgrupper og situationer, så du får skabt grund for refleksion og dialog.
 • Du vil være i stand til altid at have et klart formål med dine møder, så I sammen kan komme succesfuldt i mål.

C3™ +Innovatør

Har du erfaret, at det at være innovativ og udvikle inddragende processer og værtøjer ikke bare er noget man gør? Og er du klar til at gøre det til en bevidst proces, så du kan bruge det som middel til at skabe succesfulde løsninger?

C3™+Innovator er for dig, der vil udvikle din egen kreativitet og innovative kapacitet, så du kan lede innovationsprocesser fra idé til succesfuld løsning.

Dette kan du forvente at få ud af Innocates C3™+Innovator:

 • Du vil få indblik i og være i stand til at bruge innovationsmetoder som Design Thinking, Service Design og Personas.
 • Du vil blive klar over din egen og andres kreativitet - og så vil du blive i stand til at bruge denne kreativitet til at skabe resultater.
 • Du vil blive introduceret til helt nye metoder, så du kan indsamle og analysere data, så du bliver i stand til at skabe mere gennemførte projekter.
 • Du vil finde ud af, hvordan du kan gå fra brugerindsigter til at skabe konkrete ideer der passer perfekt til dig og dit projekt.
 • Du vil lære, hvordan du går fra brugerindsigter til konkrete ideer.
 • Og til sidst vil du have en hel værktøjskasse med systematiske, kreative metoder, der vil gøre det lettere for dig at skabe de forandringer du gerne vil se.

Behov for en taler til din næste workshop, temadag, eller konference?

Kontakt os  - så vi kan skabe klarhed omkring dine ønsker og finde ud af, hvordan Gitte kan hjælpe.

Spørgsmål og Svar

Hvem er oplæg og kurser for?

Vores kurser og speaks er for alle, både ledere og medarbejdere, som er klar på at få ny viden, inspiration og værtøjer til at gøre brugerinddragelsen nemmere og mere succesfuld!

Hvor mange kan deltage

Det er lidt forskelligt. Til temadage og workshops anbefaler vi ikke mere end max 30 personer. Dette giver rum til fordybelse. 

Til vores speaks vil der være plads til helt op til 200 personer.

Hvad koster det?

Vores temadage starter fra 16.000 kr eks. moms og kørsel.

Vores speaks starter fra 6.000 kr eks. moms og kørsel.

Men ring endelig til os, og så kan vi finde den helt rigtige kombination af speaks og temadage, som hjælper jer, og så finder vi den endelige pris til jer.

Kan man få skræddersyet oplæg og workshops

Nogen gange kan det være nødvendigt at skræddersy lidt, og så finder vi nok ud af det. Men ring til os, og fortæl os hvad du har i tankerne, og så ser vi hvad vi kan gøre.

Gittes speaker baggrund

Med min forsker baggrund i audiologopædi ved jeg, at det er vigtigt at binde teori og praksis sammen.

Mit arbejde med brugerinddragende værktøjer tæller bla. Det Balancerende menneske, Den sundhedspædagogiske Junglør og I balance med kronisk sygdom. Sundhedspædagogisk værktøjskasse til patientuddannelse.

Og senest har jeg udviklet mit helt nye koncept: Change CoCreation™, der samler al min praktiske og teoretiske viden, der skal gøre det lettere for både medarbejdere og ledere at skabe de bedste teams til brugerinddragelse!

Jeg brænder for at undervise og inspirere dig, så du kan blive bedre til sundhedspædagogik, kreativitet og innovation, så du kan få mere fokus på din målgruppes behov.

JetteSchrum_T8A9876

Ønsker du noget helt særligt?

Kontakt os om skræddersyede præsentationer og  målrettede workshops.